Onze website wordt gemoderniseerd.

Voor informatie over onze 3+ groep kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Over ons
Onze speelzaal is sinds maart 2005 gevestigd in twee voormalige klaslokalen van o.b.s. "De Driemaster". 

PB270044Deze lokalen zijn verbouwd tot een mooie speelzaal en voorzien van een erker, waarin de peuters naar hartenlust kunnen spelen en "lezen".

Onze accommodatie is voorzien van een entree met kapstokjes, een ruime speelzaal met vloerverwarming, een toilet/doucheruimte voor de peuters met een commode waar de nog luierdragende kinderen kunnen worden verschoond. Er is een magazijn en een keuken/kantoorruimte voor het personeel.

Buiten is het speelplein afgescheiden van het plein van de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het plein heeft een buitenberging, een zandbak, een glijbaan en genoeg ruimte om te fietsen, te steppen, te krijten enz.

Bestuur

Voorzitter: Bert-Jan Kollmer

Directeur: Monique de Hon

Het Team
Gediplomeerde, Nederlands sprekende pedagogisch medewerkers, in (parttime) dienstverband, verzorgen en begeleiden de peuters. Er werken dagelijks twee vaste pedagogisch medewerkers op de groep.

stellaannelize Ellen foto

Stella Klomp (Hoofdleidster), Annelize van den Berg, Ellen Alblas

gertrude marianne 

Gertrude van den Heuvel, Marianne Freeke
 

Vaste Invalleidsters

 angela 

Angela Schoneveld

Over de Snaters

Wij zijn de leukste peuterspeelzaal van Hardinxveld, wilt u meer over ons weten? Bekijk dan de site en met name de over onze pagina!

Over ons pagina

Laatste Nieuws

Contact


Invalid Input

Geef u e-mailadress

Invalid Input


Ongeldige code