Stageplaatsen
Wij zijn niet gecertificeerd om SPW-3-4 stagiaires een stageplaats te bieden, maar hebben wel regelmatig plaats voor zogenaamde "snuffelstages" en maatschappelijke stages.

Wij nemen alleen stagiaires aan in opdracht van de scholen, dus wil je bij ons een stageplaats bel dan niet zelf, maar laat de stage co√∂rdinator van je school contact met ons opnemen. 

Klachten
Mocht u klachten hebben dan kunt hierover contact opnemen met de pedagogisch medewerkers. Ons advies is om altijd zo snel mogelijk te reageren als er klachten zijn, te lang uitstellen maakt het alleen maar moeilijker. Het eenvoudigst is het als u het bespreekt met diegene die het wellicht aangaat, bijvoorbeeld de p.m. van de groep waarop uw peuter speelt.Komt u er samen toch niet uit, brengt de leidinggevende, de oudercommissie en het bestuur van de stichting op de hoogte. Een formele klacht wordt schriftelijk ingediend. Dit formulier kunt u vragen aan de leidinggevende, tevens krijgt u dan het klachtenreglement overhandigd. Wanneer er geen oplossing voor uw klacht wordt gevonden, kunt de de klacht rechtstreeks indienen bij een externe onafhankelijke geschillencommissie. www.degeschillencommissie.nl

Download hier ons Klachtreglement

 

Over de Snaters

Wij zijn de leukste peuterspeelzaal van Hardinxveld, wilt u meer over ons weten? Bekijk dan de site en met name de over onze pagina!

Over ons pagina

Laatste Nieuws

Contact


Invalid Input

Geef u e-mailadress

Invalid Input


Ongeldige code